Επίτροπος στην Καλαμπάκα

8 Ιουλίου, 2014 07:58 Επιμέλεια: /

agorastos meteora

Κοντά σε τούτα και στα άλλα του τοπικού Καλοκαιρινού κοινωνικού γίγνεσθαι που επικεντρώνει στα χωριά του ορεινού όγκου που ανταμώνουν με την παράδοση όπως αυτή συνυφαίνεται από τα ήθη , τα έθιμα και την Ορθοδοξία , θα έχουμε , όπως μαθαίνω , και την επίσκεψη (24/7/14) υψηλόβαθμου Ευρωπαίου αξιωματούχου .
Λοιπόν , ο Ευρωπαίος Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν θα βρεθεί στην Λάρισα όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη και άλλους παράγοντες της πολιτικής και οικονομικής ζωής του Θεσσαλικού χώρου αλλά πριν πάει Λάρισα θα έρθει Καλαμπάκα για επίσκεψη στα Μετέωρα .
Δεν ξέρω αν όσοι μετέχουν στο πρόγραμμα των επισκέψεων του Ευρωπαίου κομισάριου έχουν μεριμνήσει για μια επαφή με τον νέο δήμαρχο ή και με άλλους τοπικούς παράγοντες , αλλά , λέμε αν , συναντηθούν οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων , ξέρουν τι θα του ζητήσουν ;
Γιάννη Μπουτίνα , τι λες εσύ ;
Είναι ένα θέμα νομίζω !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.