Επιτροπή των Κινήσεων Πολιτών

28 Μαρτίου, 2016 08:01 Επιμέλεια: /

kenakap (1)

Η Συντονιστική Επιτροπή των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, στη συνεδρίασή της την Τρίτη 8 Μαρτίου, αποφάσισε τη διοργάνωση Συνδιάσκεψης των «Κινήσεων», το Σάββατο 16 Απριλίου στην Αθήνα, στην αίθουσα Α.Τρίτση του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Αθηναίων, 11:00-18:00. Στη συνεδρίαση θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 11 Απριλίου, από τον κατάλογο των πολιτών που θα έχουν δηλώσει μέχρι τότε συμμετοχή στις δραστηριότητες των Κινήσεων.

Αποφασίστηκε, επίσης, η συγκρότηση άμεσα Οργανωτικής Επιτροπής της Συνδιάσκεψης στην οποία θα συμμετέχουν τα 9 μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας, 1 μέλος από κάθε Περιφέρεια και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής( http://socialdemo.gr/sintonistiki/).

Η Οργανωτική Επιτροπή θα ασχοληθεί με τον χώρο, την οργάνωση της γραμματείας, την υποδοχή-εγγραφή των συμμετεχόντων, τη διανομή των εισηγήσεων, τους καλεσμένους- χαιρετισμούς, το προεδρείο της Συνδιάσκεψης, τη δημοσιότητα και ότι άλλο χρειαστεί.

Η Συνδιάσκεψη θα αποφασίσει επί της Πολιτικής Εισήγησης η οποία θα περιλαμβάνει:

α) Το ιδεολογικοπολιτικό μας πλαίσιο αξιοποιώντας τα κείμενα που έχουμε ήδη εγκρίνει για τη Σοσιαλδημοκρατία.

β) Την εκτίμηση της πολιτικής συγκυρίας.

γ) Τη θέση μας για το παρόν και το μέλλον της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και κυρίως τις προτάσεις μας για τη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Μάιο.

δ) Τη θέση μας για τον νέο φορέα της Σοσιαλδημοκρατίας και το ιδρυτικό Συνέδριο.

Για την εισήγηση αυτή ορίστηκε τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από τους Τάκη Αναστόπουλο, Δανάη Αντωνάκου, Δημήτρη Σκάλκο.

Η Συνδιάσκεψη θα αποφασίσει, επίσης, για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των «Κινήσεων». Η σχετική εισήγηση, που θα τη διαμορφώσει η Συντονιστική Γραμματεία, θα περιλαμβάνει προτάσεις για τον τίτλο και το σύμβολο, τη νομική μορφή, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, την εκλογή Κεντρικού Πολιτικού Οργάνου και τη δημόσια εκπροσώπηση των κινήσεων.

Η Συντονιστική Επιτροπή

—————————————————————————————–

Για την συμμετοχή στις δραστηριότητες των κινήσεων συμπληρώνετε το http://socialdemo.gr/symmetoxi/

—————————————————————————————–

– Το ιστολόγιο μας: http://socialdemo.gr

– Η σελίδα μας στο Facebookhttps://www.facebook.com/socialdemoGR

– Η σελίδα μας στο Twitterhttps://twitter.com/SocialDemosGR ( @SocialDemosGR )

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Πάτρας

Μέλος της  Συντονιστικής Επιτροπής των

Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ομάδα από επιτήδειους πολιτικατζήδες, προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον λαό, και του τάζουν προεκλογικά λαγούς με πετραχήλια. Και μετεκλογικά γίνονται λαγοί. Για να επανεμφανισθούν, οσμιζόμενοι εκλογές, σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, προς άγραν ψήφων.
    ΟΧΙ στους άπληστους, βουλιμικούς για εξουσία, χρήμα, και αναίσχυντη επίδειξη, πρώην γαλαζοπράσινους πολιτικατζήδες.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.