Επιτροπή νερού Μαυρελίου

19 Ιουνίου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

mavreli

Επιτροπή Νερού  συγκρότησαν  οι κάτοικοι  Μαυρελίου  με στόχο να  απαιτήσει  από τους υπεύθυνους  φορείς  άμεση  και οριστικά λύση στο θέμα της υδροδότησης των κατοικιών του . Το υπόμνημα απευθύνεται προς όλους τους αρμόδιους φορείς , ενώ παρατίθενται  και προτάσεις για τη διευθέτηση του προβλήματος . Οι Μαυρελιώτες  ζητούν  ενεργοποίηση των  Υπηρεσιών του Δήμου  τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εντύπωση  πάντως  προκαλεί  , εκτός των άλλων , η επισήμανση   ότι κάποιοι  κάτοικοι ζητούν από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. να επιστρέψει χρήματα που από λάθος της έχουν διπλοπληρώσει και  να εκδίδει Τιμολόγια – Αποδείξεις και να στέλνονται στους καταναλωτές.

Κατά τ’ άλλα προτείνουν συγκεκριμένες περιοχές για αναζήτηση νερού .

Κακά τα ψέματα , όταν ένα χωριό αντιμετωπίζει πρόβλημα υδροδότησης γιατί δεν υπάρχει νερό , τότε όλα τα άλλα που λέμε περί ολοκληρωμένης τοπικής ανάπτυξης και τα ρέστα , μάλλον δεν έχουν καμία αντικειμενική αξία !!!

Πρόσβαση , φως , νερό , είναι αυτονόητα μεν , αλλά δυστυχώς ακόμα και σήμερα ζητούμενα  για κάποια χωριά  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.