Επιτροπή Διαμαρτυρίας Διάβας !!!

21 Μαρτίου, 2016 12:57 Επιμέλεια: /

diaba panorama 2_DCE

Μαθαίνω ότι πολύ σύντομα μια ακόμη Επιτροπή θα συσταθεί στο όμορφο ¨αποκλεισμένο ¨ χωριό που λέγεται Διάβα Καλαμπάκας.

Μια ομάδα Διαβητών ετοιμάζεται να συστήσει μια ακόμη Επιτροπή , που θα φέρει τον τίτλο  ¨Επιτροπή Διαμαρτυρίας ¨. Η Επιτροπή θα επιφορτιστεί με έργο  το οποίο θα σχετίζεται με την συνεχόμενη διαμαρτυρία επί παντός επιστητού που θα αφορά το Χωριό ή θα γίνεται και για  άλλα Χωριά για θέματα που σχετίζονται  με την Διάβα.

Και επειδή κάποιος μπορεί να μην κατανοεί τον ρόλο της Επιτροπής θα αναφέρουμε και λίγα παραδείγματα…

Θα υπάρχει διαμαρτυρία για  την Γέφυρα του Πηνειού που έπεσε και γιατί καθυστερεί  , θα υπάρχει διαμαρτυρία γιατί δεν βάφεται η διαχωριστική γραμμή του δρόμου από Σαρακίνα προς Διάβα , θα υπάρχει διαμαρτυρία γιατί η Δημοτική Αρχή δεν συμβουλεύεται τους κατοίκους πριν πράξει κάτι , θα υπάρχει διαμαρτυρία γιατί ασφαλτοστρώνονται Αγροτικοί δρόμοι στο Καστράκι και όχι στην Διάβα , θα υπάρχει διαμαρτυρία γιατί τις Απόκριες δεν έγινε καμία εκδήλωση στην Διάβα , θα υπάρχει διαμαρτυρία γιατί ο Γιώργος Ντίνος δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος για την Τοπική Επιτροπή της Ν.Δ. Καλαμπάκας , διαμαρτυρία γιατί να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Γεωργίου και γενικώς διαμαρτυρίες  που αφορούν το Χωριό τους.

Δεν μένει παρά να δούμε ποιοι θα απαρτίζουν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    στα άρματα στα άρματα………..χωριανοί, η ψήφος σας δεν μέτρησε πολύ.

  • Μπουρανής

    Όποιός σας είπε παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο, μάλλον έπεσε έξω.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.