Επιτυχία

3 Αυγούστου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

DSC_6561_DCE

Μια  από τις καλύτερες  εκδηλώσεις  του φετινού Καλοκαιριού  πραγματοποίησε  ο  Πολιτιστικός  Σύλλογος  Σαρακίνας  «ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ» με διττό  στόχο  . Από την μια η επαφή με το καλαμπόκι και την χρήση του στην διατροφική αλυσίδα και φυσικά , από την άλλη , η ψυχαγωγία .

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη με τις πίττες από καλαμποκάλευρο , τη γνωστή στους παλιότερους μπομπότα , κατσιαμάκι  τις ψημένες και βραστές ρόκες και μια σειρά άλλες  ωραίες και νόστιμες λιχουδιές της τοπικής  παραδοσιακής κουζίνας που έχουν ως βάση το καλαμπόκι , και  ο δεύτερος  , είχε πρωταγωνιστή τον γνωστό Καλλιτέχνη Μπάμπη Τσέρτο.

Για όλα αυτά  φρόντισαν η πρόεδρος Ελλένη Καρούτα και τα άλλα μέλη του Δ.Σ που δούλεψαν  συστηματικά για να εξασφαλίσουν την επιτυχία της εκδήλωσης . Προσπάθεια που ανταμείφτηκε από την μεγάλη παρουσία κόσμου .

Και σε άλλα με υγεία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.