Επιτέλους !!

2 Νοεμβρίου, 2015 10:10 Επιμέλεια: /

001_11

Το είχαμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές  , μεταφέροντας τις επισημάνσεις των πολιτών , ότι η κατάσταση με τις σχάρες των αγωγών συλλογής όμβριων  υδάτων αλλά και τα καπάκια της αποχέτευσης , εγκυμονεί κινδύνους για τους εποχούμενους  καθώς δεν βρίσκονταν στο ίδιο επίπεδο με το κατάστρωμα του δρόμου με ότι αυτό σημαίνει .

Δεν ξέρω αν η παρέμβαση  ανύψωσης των σχαρών έμπροσθεν της βιβλιοθήκης αποτελεί μέρος γενικότερου σχεδιασμού του δήμου αλλά επιτέλους , έστω κι΄ αν δεν εντάσσεται σε γενικότερο πλαίσιο , τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο αποκαθιστά την κακοτεχνία εξαλείφοντας τους πιθανούς ύπουλους κινδύνους για τους εποχούμενους .

Απευθυνόμενοι στον Αντιδήμαρχο έργων Δημήτρη Βουρλίτση τον προτρέπουμε να συνεχίσει  αυτές  τις μικρές πλην χρήσιμες παρεμβάσεις που όταν ολοκληρωθούν θα έχουν βελτιώσει την γενικότερη εικόνα της πόλης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.