Επιτέλους φως !!

9 Ιουλίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

fotismos oloklirosi_DCE

Περνώντας  τις προάλλες  από το τμήμα του πεζοδρόμου μεταξύ Χατζηπέτρου και Τρικάλων δέχθηκα παράπονα περιοίκων ότι ενώ το κομμάτι αυτό του δρόμου είναι στην καρδιά του πολεοδομικού συγκροτήματος της Καλαμπάκας , εντούτοις είναι πίσσα καθώς δεν φωτίζεται πράγμα που διαπίστωσα και ο ίδιος .

Το αυτό συμβαίνει και στην αρχή της οδού Ηπείρου .

Σύμπτωση ή όχι χθες διαπίστωσα με χαρά ότι ξεκίνησαν οι εργασίες φωτισμού του παραπάνω τμήματος του δρόμου προφανώς από την δημοτική αρχή , θέλω να πιστεύω .

Επιτέλους φως λοιπόν για τους περιοίκους  του ως άνω κομματιού του δρόμου το οποίοι καλό θα ήταν να επεκταθεί  και στο άλλο κομμάτι γιατί και εκεί δημότες που πληρώνουν δημοτικά τέλη  κατοικούν !!!

Λοιπόν , μπορούμε να μην επαινέσουμε την δημοτική αρχή για την εν λόγω πρωτοβουλία ;

Θα ήμασταν άδικοι !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.