Επιστρέφουν σοφότεροι ή …

8 Μαΐου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

sinanis kede (11)_DCE

Στο συνέδριο  της ΚΕΔΕ  που διεξάγεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον  της χώρας και της Αυτοδιοίκησης στην Σιθωνία Χαλκιδικής  παραβρέθηκαν  τόσο  ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης , όσο και ο επικεφαλής της  αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης  Σακελλαρίου που μαζί με τον  Δημοτικό Σύμβουλο  Γιάννη Παπαπούλιο εκπροσωπούν  τον δήμο Καλαμπάκας .

Η διαχείριση του μεταναστευτικού κύματος , η  μεταφορά των  ταμειακών  διαθέσιμα των δήμων  στην Τράπεζα της Ελλάδος  , η δύσκολη οικονομική κατάσταση όλων των Δήμων  αλλά και η προσπάθεια που καταβάλλεται από την Κεντρική Εξουσία  (κατά τον κ.Πατούλη) να υποκατασταθούν οι δήμοι από άλλους βαθμούς εξουσίας στη διαχείριση πόρων και προγραμμάτων που αφορούν την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και το θολό τοπίο  στην ευθύνη  της καθημερινότητας των πολιτών μας, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων , ήταν τα σημαντικότερα θέματα  .

Δεν ξέρω αν και σε τι ωφελήθηκαν  από το εν λόγω συνέδριο οι δημοτικοί  μας ταγοί αλλά το ενδιαφέρον είναι τι θα μας κομίσουν επιστρέφοντας απ΄αυτό  ως πολιτική  του δήμου !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.