Επιστολή του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου κ. Λευτέρη Αβραμόπουλου

admin
admin
7 Απριλίου 2019, 20:19

Φίλες και φίλοι,

Είμαι εδώ για την επόμενη ημέρα του δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ με ελπίδα και προοπτική, συνεχίζοντας το έργο, έναντι στη στείρα αντιπαράθεση . Για την ημέρα που όλοι μαζί οι δημότες του Δήμου Μετεώρων θα ενωθούμε με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για να διεκδικήσουμε όλα όσα πραγματικά μπορούμε, όσα πραγματικά αξίζουν στον τόπο μας.

Η παρουσία εκατοντάδων από εσάς, στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του Χρήστου Σινάνη, επιβεβαιώνει πως ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας. Σε αυτήν την προσπάθεια συστρατεύομαι κι εγώ με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και με πρόθεση να εκφράσω τη ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ, η οποία έχει ΚΑΙ φωνή ΚΑΙ ιδέες ΚΑΙ προτάσεις για να κάνουμε το Δήμο Μετεώρων, Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ για τη χώρα μας.

Φίλες και φίλοι, δεν χρειάζονται πολλά λόγια… Με ξέρετε και σας ξέρω. Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά ήμασταν κοντά σας τα χρόνια που πέρασαν. Ήμασταν στα χωριά σας, παλεύαμε και δίναμε μαζί λύσεις, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν… ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ και στη νέα τετραετία, μαζί με το Χρήστο Σινάνη και όσους απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης του Συνδυασμού μας, της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»…

Φίλες και φίλοι Προσωπικά, σας βεβαιώ ότι θα κάνω ό,τι έκανα πάντα: Θα επιμείνω στο δρόμο της ευθύνης, της προσφοράς στον τόπο και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Αυτό είναι το χρέος μου. Αυτό είναι το χρέος μας. Η ωριμότητα των πολιτών θα μας δικαιώσει.

Η εμπιστοσύνη σας είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη. Με τη δική σας βούληση, με τη δική σας θέληση, θα εξασφαλίσουμε μια δυναμική πορεία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων στα επόμενα χρόνια. Με τη δική σας βούληση μπορούμε να διασφαλίσουμε μια καλύτερη προοπτική. Να δημιουργήσουμε τη νέα ελπίδα. Να χτίσουμε με αισιοδοξία, με σιγουριά το αύριο…

Μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά…

Λευτέρης Αβραμόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων Με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» – Χρήστου Σινάνη

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .