Επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαμπάκας

14 Δεκεμβρίου, 2015 21:21 Επιμέλεια: /

asproklisia

Πόσο θα  ομορφαίνατε το Χωριό μας, στην είσοδο και έξοδο της Ασπροκκλησιάς με μια  απόφαση και μόνο , χωρίς κόστος.

Η πανέμορφη πανοραμική τοποθεσία «Γραμματικός», λοφίσκος 584 μ. κατάντησε προνομιακός χώρος χιτλερικών παλιοσιδερικών, τεμπελόσκυλων, τσαντιροαχυρώνων και το χειρότερο βρωμίζει από την εγκατάσταση (παράνομη;) βοοειδών αψηφώντας απόφαση του Τοπ. Συμβουλίου για εγκατάσταση των στην θέση ¨ΙΣΙΩΜΑΤΑ¨ (άριθ.άπόφ.2/2014).

Η δασοκαταστροφή και της πευκοφύτευσης του λόφου συνεχίζεται.

Σύμφωνα με αυτοψία του δασαρχείου (12-8-2014) η έκταση είναι δασικού χαρακτήρα και αναδασωτέα κι όμως υποτιμάτε  η νοημοσύνη και  γίνεται εκμετάλλευση   δοκιμάζοντας την ανοχή του χωριού.

Αφαιρέστε, βγάλτε την αποκρουστική και δυσώδη μάσκα απ” το όμορφο πρόσωπο του χωριού και παραδώστε το στους περιπάτους των ηλικιωμένων στα χαρούμενα παιχνίδια των παιδιών με τα ποδήλατα. Το μέρος είναι η ισόπεδη απόληξη του χωριού, χωρίς αυτοκίνητα και η χαρά ηλικιωμένων και παιδιών κι όμως φοβούνται να πλησιάσουν, σκυλιά παλιοσίδερα, βόδια. Προσφέρεται το μέρος και για πολιτιστικές εκδηλώσεις (επέτειο απελευθέρωσης του χωριού, υποδοχή βάϊας το Πάσχα, αφετηρία αφύπνισης της φύσης 25-3 με κυπροκούδουνα και παιδικές φωνές κ.ά.

Μάρτυράς μου ή επίσκεψη σας

   19-6-2015   Χρήστος Μόκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.