Επιστολή Προέδρου Μαυρελίου Κώστα Κουβάτα

11 Αυγούστου, 2016 19:19 Επιμέλεια: /

Untitled-1

Κύριε Γκιάτα, σε σας με τους συνεργάτες σου, τους ακροατές και ειδικά στους χωριανούς μου Μαυρελίτες καλή σας μέρα.
Καταρχάς ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία  για να ευχαριστήσω ανθρώπους που βοήθησαν και βοηθούν το Μαυρέλι δίνοντας λύση στα πολλά προβλήματα που μαστίζει το χωριό μας.

Είμαι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να δώσω τα εύσημα στην Αντιδήμαρχο κ. Κουκοράβα ανταποκρινόμενοι πλήρως και άμεσα στην κοπή χόρτων. Πιστεύω και ελπίζω πως θα υπάρχει συνέχεια στην σωστή συνεργασία.

Επίσης τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο κ. Παπαγεωργίου στον άμεσο φωτισμό Μαυρελίου Αχελινάδας.

Τα πολλά των πολλών ανήκουν στον Δήμαρχο κ. Σινάνη,  όπου ένα πρόβλημα που δεν μπόρεσαν να λύσουν οι προηγούμενοι μόνο ο Κ. Σινάνης σε ελάχιστο χρόνο έδωσε λύση και έφερε το πολυπόθητο νερό δίνοντας ζωή στο Μαυρέλι. Τον  ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και προσδοκούμε και σε άλλα έργα.

Πολλά ευχαριστώ στο Δήμαρχο Δεσκάτης και Αντιδημάρχου του  όπου με την υδροφόρα μας πλύνανε τις πλατείες Μαυρελίου- Αχελινάδας λόγο του πανηγυριού.

Επίσης ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη κ. Μιχαλάκη όπου έδωσε λύση και έγινε η μπασκέτα στο Μαυρέλι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για όλους και για όλα

Πρόεδρος Μαυρελίου

Κώστας Κουβάτας 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ

    Κύριε πρόεδρε με όλο τον σεβασμό, ευχαριστείτε για κάτι που δικαιούστε ως φορολογούμενοι πολίτες;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.