Επιστολή – Απάντηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Νίκου Αβραμόπουλου σε άρθρο του Stagonnews

31 Οκτωβρίου, 2015 17:21 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο_DCE

Σε άρθρο του συμπολίτη μας κ. Γρηγόρη Καλύβα στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Stagonnews.gr, αναγράφηκε πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο υπογραφών κ. Νίκος Αβραμόπουλος υποψήφιος και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Δημιουργία Συνέχεια με αρχηγό τον κ. Σακελλαρίου, θεωρείται μέλος της συμπολίτευσης.

Εγώ ο Νίκος Αβραμόπουλος καταγγέλλω και ονομάζω ως ανυπόστατες τις παραπάνω φήμες οι οποίες έχουν ως στόχο τη στηλίτευση του ονόματός μου και τη δημιουργία σύγχυσης στη παράταξή μου. 

Κλείνοντας διακηρύττω δημόσια πως στηρίζω τον κ. Σακελλαρίου.

Νικόλαος Αβραμόπουλος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.