Επισπεύδονται οι εργασίες για την αποκατάσταση της επισκεψιμότητας στο Σπήλαιο της Θεόπετρας

26 Οκτωβρίου, 2016 11:12 Επιμέλεια: /

theopetra moyseio kai spilaio  (2)

Σε συνέχεια της κατάθεσης της κοινοβουλευτικής ερώτησης της Παναγιώτας Δριτσέλη, σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από πρόσφατες κατολισθήσεις στο Σπήλαιο της Θεόπετρας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επιβεβαίωσε την προσήλωσή του στην κατεύθυνση της επίσπευση των μελετών και των απαραίτητων τεχνικών έργων για την επαναλειτουργία του χώρου.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην απάντησή του «το ΥΠ.ΠΟ.Α. με κύριο γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και την ακεραιότητα του μνημείου, καταβάλει κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για την επίσπευση των απαιτούμενων μελετών και εργασιών καθώς και την κατά το δυνατό σύντμηση του διαστήματος μη λειτουργίας αυτού του τόσο σημαντικού αρχαιολογικού χώρου».

 

Το πλήρες έγγραφο της απάντησης του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαθέσιμο εδώ : http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9768797.pdf

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.