Καλαμπάκα – Επεισόδιο μεταξύ οδηγού και Δημοτικού Αστυνόμου κατέληξε σε χειροδικία

23 Μαρτίου, 2016 11:16 Επιμέλεια: /

agora kalampakas 2_DCE

Σε χειροδικία εις βάρος του ενός εκ των δύο Δημοτικών Αστυνόμων της Καλαμπάκας κατέληξε πριν από λίγες ημέρες η προτροπή των Δημοτικών Αστυνόμων να μετακινηθούν σταθμευμένα αυτοκίνητα από την οδό Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προτροπή των Αστυνόμων εξόργισε έναν ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Τρικάλων με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από λόγια και να καταλήξει σε χειροδικία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου προς τον Δημοτικό Αστυνόμο.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν πήρα μεγάλες διαστάσεις.

Για το περιστατικό το λόγο έχει πλέον  η δικαιοσύνη καθώς κατατέθηκε μήνυση από τον Δημοτικό Αστυνόμο.

Να θυμίσουμε πως επεισόδιο μεταξύ ιδιοκτήτη ι.χ. και Δημοτικού Αστυνόμου είχε συμβεί και πριν από μερικά χρόνια στη πόλη μας.

Πρέπει πάντως να καταλάβουν κάποιοι ότι αυτά τα παιδιά είναι εργαζόμενοι και απλώς κάνουν την δουλειά τους .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.