Επισκέψεις της Ζαχαρούλας Γιαβρούτα-Λούδα , Γραμματέα Ποταμιού Ν. Τρικάλων σε Κ.Υ. και Π.Υ. Καλαμπάκας

26 Μαΐου, 2017 13:04 Επιμέλεια: /

DSC_6188

Με αφορμή τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας  παρουσία  του Οργανωτικού Γραμματέα του Ποταμιού κ. Γιώργου Γκαρή η Γραμματέας Νομού Τρικάλων κ. Ζαχαρούλα Γιαβρούτα-Λούδα πραγματοποίησε σήμερα επισκέψεις – συναντήσεις με τον Διευθυντή  του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας κ. Μάνθο Σκύφτα και  τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ευάγγελο Τσιορλίδα.

Η κυρία Λούδα αρχικά επισκέφτηκε το Κ.Υ. Καλαμπάκας όπου ενημερώθηκε από τον κ. Σκύφτα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. όσον αφορά το κτήριο αλλά και ιατρικά θέματα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Π.Υ. Καλαμπάκας όπου συζήτησε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ευάγγελο Τσιορλίδα για την αντιπυρική περίοδο που διανύουμε και θα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.