Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα υπό κατασκευή έργα του γηροκομείου και 5ου Δημοτικού Σχολείου στη Καλαμπάκας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
5 Ιουνίου 2015, 13:36

Στη πόλη της Καλαμπάκας βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκης ,τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσίγκα, από τους Περιφερειακούς, κ.Μπουτίνα και κ. Κολίτσα, τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Μέγα και τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κα Καραγιάννη.

Τον κ. Αγοραστό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης με τον Αντιδήμαρχο κ. Ράντο.

Ο κ. Αγοραστός επισκέφτηκε τη πόλη μας για να δει από κοντά την πρόοδο των δύο έργων, του γηροκομείου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος τα δύο έργα βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και υπογράμμισε όσον αφορά τη κατασκευή του σχολείου ότι :«Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους που είναι το οξυγόνο της ζωής και οι φορείς νέων ιδεών. Για εκείνους οφείλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για την καλυτέρευση των υποδομών της εκπαίδευσης στη Θεσσαλία. Με την υλοποίηση του έργου αυτού δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της Καλαμπάκας, καθώς το υπάρχον κτίριο δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών και των δασκάλων ενώ για το γηροκομείο είπε ότι «Πρόκειται για ένα έργο πρόνοιας και φροντίδας. Σ’ αυτό θα βρούνε στέγη, τροφή και θα φιλοξενηθούν 21 υπερήλικες, αλλά ταυτόχρονα θα χρησιμοποιηθεί και για άλλου προνοιακού χαρακτήρα ενέργειες και εκδηλώσεις. Είναι ένα έργο που γίνεται χάρη στην προσφορά του οικοπέδου από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ. Είναι ένα έργο αποτέλεσμα της συνεργασίας και της συνέργειας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί δημιουργείται μια νέα δομή, γιατί δημιουργούνται θέσεις εργασίας και ταυτόχρονα πέφτει χρήμα στην τοπική αγορά».

Μετά την επίσκεψη στο γηροκομείο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο ο κ. Αγοραστός επισκέφτηκε την Θεόπετρα για να δει την νέα γέφυρα που βρίσκεται υπό κατασκευή ενώ στη συνέχεια μετέβη στο φράγμα του Ληθαίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .