Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα υπό κατασκευή έργα του γηροκομείου, του 5ου Δημοτικού Σχολείου , της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΓΕΛ και του Γεωλογικού Μουσείου Καστρακίου

4 Αυγούστου, 2016 11:19 Επιμέλεια: /

DSD_6187_DCE

Στη πόλη της Καλαμπάκας βρίσκεται σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και τους Περιεφερειακούς Συμούλους  κ. Τσίγκα  και  κ.Μπουτίνα.

Τον κ. Αγοραστό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης .

Ο Περιφερειάρχης  επισκέφτηκε τη πόλη μας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την αποκατάσταση της γέφυρας της Διάβας .

Με την επίσκεψη αυτή άδραξε την ευκαιρία για να δει από κοντά την πρόοδο των τεσσάρων έργων που πραγματοποιούνται στη Καλαμπάκα και το Καστράκι , τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Ο κ. Αγοραστός επισκέφτηκε  το γηροκομείο,το 5ο Δημοτικού Σχολείο, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΓΕΛ και το Γεωλογικό Μουσείο Καστρακίου .

Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος όλα τα προαναφερθέντα έργα βρίσκονται στη τελική ευθεία και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν.

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων του, ο Περιφερειάρχης μετέβη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.