Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα υπό κατασκευή έργα του γηροκομείου, του 5ου Δημοτικού Σχολείου , της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΓΕΛ και του Γεωλογικού Μουσείου Καστρακίου

4 Αυγούστου, 2016 11:19 Επιμέλεια: /

DSD_6187_DCE

Στη πόλη της Καλαμπάκας βρίσκεται σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη και τους Περιεφερειακούς Συμούλους  κ. Τσίγκα  και  κ.Μπουτίνα.

Τον κ. Αγοραστό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης .

Ο Περιφερειάρχης  επισκέφτηκε τη πόλη μας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για την αποκατάσταση της γέφυρας της Διάβας .

Με την επίσκεψη αυτή άδραξε την ευκαιρία για να δει από κοντά την πρόοδο των τεσσάρων έργων που πραγματοποιούνται στη Καλαμπάκα και το Καστράκι , τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Ο κ. Αγοραστός επισκέφτηκε  το γηροκομείο,το 5ο Δημοτικού Σχολείο, την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΓΕΛ και το Γεωλογικό Μουσείο Καστρακίου .

Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος όλα τα προαναφερθέντα έργα βρίσκονται στη τελική ευθεία και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμα να λειτουργήσουν.

Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων του, ο Περιφερειάρχης μετέβη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.