Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στον Α.Σ. Καλαμπάκας «Μετέωρα» – Μίλησε για παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
19 Ιουνίου 2015, 14:37

Πραγματοποιήθηκε  πριν λίγο  σύσκεψη – ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον Αγροτικό Κόσμο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα  γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας «Μετέωρα» παρουσία του  Γενικού  Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Παραγωγικής  Ανασυγκρότησης κ. Δημητρίου Γελαλή.

Ο κος Γελαλή αρχικά είχε  συνάντηση με το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και στη συνέχεια μίλησε  με τα μέλη του  Συνεταιρισμού και παρευρισκόμενου Γεωργούς και Κτηνοτρόφους της περιοχής.

Τέθηκαν στην συζήτηση πολλά προβλήματα που απασχολούν τον Αγροτικό κόσμο και θα έγινε  ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα για θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου του.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν  προβλήματα ( τέθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κο Κόττη)  που έχουν προκύψει από τον καταρροϊκό πυρετό και την άρνηση της πολιτείας να αποζημιώσει όσους κτηνοτρόφους υπέστησαν σοβαρές ζημιές ( απώλεια του ζωικού τους κεφαλαίου)  από την ζωονόσο.

Συζητήθηκε  το συνταξιοδοτικό και το φορολογικό νομοσχέδιο που αφορά  τους Αγρότες, η καθυστέρηση στην καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης αλλά και οι Βιολογικές καλλιέργειες που είναι απλήρωτες.

Οι ασχολούμενοι με την Βιολογική καλλιέργεια θέλουν να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Η Βουλευτής του Νομού κα Δριτσέλη ανέφερε ότι επιβάλλεται πλέον η Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας αν θέλει η Ελλάδα να πάει μπροστά, και μίλησε για σχεδιασμό που αφορούν τις ανάγκες της Αγροτιάς.

Ο Βουλευτής κος Σιμορέλης αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας , συμβουλεύοντας τους παρευρισκόμενους να κλείσουν τα αυτιά τους σε όλα αυτά που ακούγονται για την κατάσταση της χώρας και τις τράπεζες.

Ο Βουλευτής κος Παπαδόπουλος προτίμησε να ακούσει τον Γραμματέα και τους Αγρότες.

Ο Γενικός   Γραμματέας  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Παραγωγικής  Ανασυγκρότησης κ. Δημήτριος  Γελαλής τόνισε ότι πρέπει να δουλέψουν όλοι μαζί για την ανασυγκρότηση της χώρας και δη της πρωτογενούς παραγωγής.

Η Ελληνική οικονομία πρέπει να στηριχθεί στην παραγωγή και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα αν θέλουμε την ανάπτυξη.

DSC_4332_DCE DSC_4331_DCE DSC_4328_DCE DSC_4323_DCE DSC_4321_DCE DSC_4320_DCE DSC_4338_DCE DSC_4318_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .