Επίσκεψη του ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας στη Μουσική Σχολή

1 Δεκεμβρίου, 2015 18:01 Επιμέλεια: /

IMG_20151130_101300

Τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ Καλαμπάκας υποδέχτηκε στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» η Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας με το πρόγραμμα «Μουσική: Δημιουργία και παραγωγή», στα πλαίσια ενημέρωσης για τα νέα διδακτικά αντικείμενα αλλά και γενικότερα για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της Μουσικής Σχολής.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη παρουσίαση των περισσότερων τμημάτων της Μουσικής Σχολής που σκοπό πέρα έχει, από την ενημέρωση για το τι διδάσκεται στη Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας, να κατανοήσουν οι μαθητές έννοιες όπως :
• η μουσική τεχνολογία,
• η μουσική και ηχητική παραγωγή,
• η ηχοληψία,
• η σχέση και η αλληλεπίδραση των μουσικών οργάνων στην ορχήστρα,
• η συνύπαρξη παραδοσιακών και ηλεκτρικών μουσικών οργάνων,
• και τέλος η επιρροή μιας εμπνευσμένης μουσικής δημιουργίας αλλά και ταυτόχρονα άριστης μουσικής παραγωγής στον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.