Επίσκεψη του Δημάρχου Καλαμπάκας στο Μαυρέλι

8 Ιουνίου, 2015 13:05 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Το Μαυρέλι επισκέφθηκε, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, κ. Χρήστος Σινάνης, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο και Γεωλόγο, κ. Απόστολο Κολίτσα, προκειμένου να εξετάσουν αλλά και να εξευρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης του Μαυρελίου.
Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας μαζί με κ. Απόστολο Κολίτσα, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Κώστα Κουβάτα και το παλιό πρόεδρο του χωριού κο Βασίλειο Ζαντήρη, επισκέφθηκαν τη λίμνη και διάφορες πηγές του Μαυρελίου από όπου υδροδοτείται ο οικισμός, , προκειμένου να διαμορφώσει ιδία άποψη για το πρόβλημα και να διαπιστώσει τις δυνατότητες επίλυσης του προβλήματος που έχει ανακύψει.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης τόνισε ότι «σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ενόψει της θερινής περιόδου κατά την οποία θα αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών και των κατοίκων του Μαυρελίου θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει ο οικισμός του Μαυρελίου».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.