Επίσκεψη του Αντιπερ. Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Μπουτίνα στον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

18 Σεπτεμβρίου, 2017 18:25 Επιμέλεια: /

sphliopoulos 2

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Σπηλιόπουλο Γεώργιο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ,ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού , Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιάννης Μπουτίνας . Ο κ. Μπουτίνας  γνωστοποίησε και παρέδωσε σχετικό υπόμνημα στον Αστυνομικό Διευθυντή για το Α.Τ. Καλαμπάκας και την αναβάθμιση ,ιδιαίτερα σε έμψυχο δυναμικό , του Γραφείου Τουρισμού (πρώην Τουριστική Αστυνομία ) γιατί το πεδίο ευθύνης του γραφείου είναι τα Μετέωρα , ένας προορισμός που κατατάσσεται στους πιο επισκέψιμους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στη χώρα μας .Ο Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε ότι υπάρχει ήδη άριστη συνεργασία και αλληλοβοήθεια με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τα υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Τρικάλων και ότι θα επιληφθεί του θέματος .

Παράλληλα συζήτησαν σχετικά θέματα με την αστυνόμευση και το πεδίο ευθύνης της αστυνομικής δύναμης σε όλη την  Π.Ε. Τρικάλων και τις προτάσεις που μπορεί να καταθέσει το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την καλύτερη διευθέτηση της κυκλοφορίας σε περιόδους αιχμής και την καλύτερη αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή .

Τέλος ο κ. Μπουτίνας διαβεβαίωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή ότι μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη θα προτείνουν όλα τα σχετικά , έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και για την τουριστική περίοδο .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.