Επίσκεψη των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων και στο Μύλο Ξωτικών

17 Δεκεμβρίου, 2015 10:47 Επιμέλεια: /

10

Την Τετάρτη  , 16-12- 2015 , το  5ο  Δημοτικό  Σχολείο Καλαμπάκας επισκέφθηκε Μουσικό Σχολείο Τρικάλων , στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το σχολείο μας για συνεργασία με άλλα σχολεία.

Η διευθύντρια του Σχολείου  κ.Λύτρα, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου, παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο, τις δυνατότητες και προοπτικές  που  έχουν οι μαθητές, στο συγκεκριμένο σχολείο.

Παρακολούθησαν επίδειξη με βιολί, πιάνο, ακορντεόν, μπουζούκι, κιθάρα και ταμπουρά, και είδαν διάφορα μουσικά όργανα.

Περισσότερο εντυπωσιάστηκαν όμως από τη μικρή Συναυλία με πολλά μουσικά όργανα, που παίχτηκε προς τιμήν τους από τους μαθητές του Μουσικού  Σχολείου.

Ο Διευθυντής κ.Τσιούμας  Ιωάννης και το διδακτικό προσωπικό ευχαρίστησαν θερμά την Διευθύντρια κ. Λύτρα,  τους εκπαιδευτικούς  και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Οι μαθητές έφυγαν  με τις καλύτερες εντυπώσεις  και με την ελπίδα ότι στο μέλλον κάποιοι από αυτούς να μπορέσουν  να φοιτήσουν  σε αυτό το υπέροχο σχολείο

Στη συνέχεια ακολούθησε διασκέδαση και παιγνίδι στο Μύλο των Ξωτικών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.