Επίσκεψη της Ένωσης Ξενοδόχων στο τουριστικό γραφείο του Δήμου Καλαμπάκας

3 Νοεμβρίου, 2016 11:05 Επιμέλεια: /

1

Κατά τη χθεσινή ημέρα, Τετάρτη  02 Νοεμβρίου,  η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων με έδρα την Καλαμπάκα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο νέο ιδρυθέν γραφείο τουριστικών πληροφοριών του Δήμου μας παρουσία του Προέδρου κ. Φαμίση Σωτήριου, του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων κ. Νικολογιάννη Σπύρου και του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Ράντου Κωνσταντίνου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η γνωριμία με το προσωπικό του γραφείου και η αναφορά σε βασικά ζητήματα που αφορούν την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής και των δυνατοτήτων της.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με το προσωπικό του γραφείου και έγινε αμοιβαία αντιληπτό ότι τα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιαστεί το ενδιαφέρον έχουν ως κάτωθι:

  • Προσπάθεια στατιστικής απεικόνισης των επισκεπτών λαμβάνοντας υπόψη διάφορες παραμέτρους όπως προέλευση, διάρκεια διαμονής κλπ., στοιχεία τα οποία θα αξιοποιηθούν κατάλληλα προκειμένου να διαμορφώνουμε ως Ένωση Ξενοδόχων τα καλύτερα δυνατά επιχειρηματικά σχέδια (business plans) με στρατηγικό στόχο την καλύτερη διαχείριση της προοπτικής εισερχόμενου τουρισμού.
  • Προτάσεις διαχείρισης του χρόνου με σκοπό την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής οικονομικής αποδοτικότητας σε συνάρτηση με το καλύτερο δυνατό προτεινόμενο πρόγραμμα για τους επισκέπτες.
  • Προγραμματισμός και Οργάνωση όλων των φορέων του τουρισμού με άξονα τον επισκέπτη και πρόσθετο μέσο το γραφείο πληροφοριών, ώστε να διαμορφωθούν οι προοπτικές για τη διαμόρφωση μίας τάσης οικονομικής ευημερίας.
  • Η οικονομική άνθηση θα επιφέρει θετικό αντίκτυπο στην τοπική αγορά και θα κάνει πιο αποτελεσματική τη διαχείριση του επισκέπτη προσδίδοντας και στον ίδιο μια υπεραξία βελτιώνοντας σημαντικά τον δείκτη ποιότητας  / τιμής.

     Ο Πρόεδρος                          Ο υπ/νος Δημοσίων Σχέσεων

Φαμίσης Σωτήριος                          Νικολογιάννης Σπύρος

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.