Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμπάκας πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
29 Ιουνίου 2017, 18:10

Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμπάκας και δη στον Δήμαρχο κ. Σινάνη πραγματοποίησε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κ. Φάμελλος βρέθηκε στη περιοχή μας με αφορμή τη Σύνοδο για την διαχείριση των απορριμμάτων που πραγματοποιείται στα Τρίκαλα και αποδεχόμενος το κάλεσμα του κ. Σινάνη επισκέφτηκε και τη πόλη μας.

Λίγο μετά τις 5 το μεσημέρι έφτασε στο Δημαρχείο συνοδευόμενος από τους Βουλευτές του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α του Νομού, κυρία Δριτσέλη και κ. Σιμορέλη.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο κ. Σινάνης με τους Αντιδημάρχους και για μια περίπου ώρα συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για τη λειτουργία του Δήμου.

Ο κ. Φάμελλος τόνισε πως δεν έκανε την επίσκεψη φέρνοντας ανακοινώσεις για το Δήμο αλλά ανταποκρίθηκε στη πρόσκληση καθώς ήθελε από καιρό να επισκεφτεί τη πόλη μας.

Μάλιστα υποσχέθηκε να έρθει ξανά λίγες ημέρες πριν ανακοινωθούν οι δασικοί χάρτες της περιοχής μας.

Από τη πλευρά του ο κ. Σινάνης αφού τον ευχαρίστησε, τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα από τη θέση του Δημάρχου.

Δεν έλειψαν οι στιγμές που σε χιουμοριστικό ύφος οι δύο άνδρες σύγκριναν τα καλά που έχει καταφέρει ο καθένας από τη θέση που βρίσκονται.

Τέλος ο κ. Σινάνης δώρισε στον Υπουργό μια εικόνα της Παναγίας και του ευχήθηκε η εικόνα να τον δίνει υγεία και δύναμη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .