Επίσκεψη στο Δημαρχείο πραγματοποίησαν οι μαθητές της Β” τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

18 Απριλίου, 2016 17:52 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Συνδυάζοντας το μάθημα της Γλώσσας και της Μελέτης, οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, την Πέμπτη 14 Απριλίου, συνοδευμένοι από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Νικόλαο Αυγέρη και τη δασκάλα τους κ. Βασιλική Ευθυμίου, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της πόλης μας και πήραν συνέντευξη από τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Σινάνη.

Στόχος τους να γνωρίσουν προσωπικά τον κ. Δήμαρχο και να κουβεντιάσουν μαζί του για κάποια από τα προβλήματα της πόλης, καθώς και να του εκφράσουν ορισμένες επιθυμίες τους με σκοπό τη βελτίωσή της, σύμφωνα πάντα με τα μάτια των παιδιών μια και αυτοί θα είναι οι αυριανοί πολίτες του τόπου.

Στη συζήτηση, εντύπωση προκάλεσαν οι εύστοχες και ώριμες ερωτήσεις των παιδιών, που παρά την ηλικία τους, έδειξαν πως ενδιαφέρονται για την πόλη που ζουν και μεγαλώνουν.

Στο τέλος του εξέθεσαν μερικά προβλήματα του σχολείου τους και τον παρακάλεσαν να φροντίσει για την επίλυσή τους. Το πόσο δύναμη μπορεί να έχει ο λόγος των παιδιών, αγγίζοντας τις ψυχές των μεγάλων, φάνηκε από το γεγονός πως ένα από αυτά λύθηκε άμεσα την επόμενη μέρα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο κ. Χ. Σινάνη που, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του και συζήτησε με τα παιδιά, την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας κ. Λίλα Μπαντέκα-Νάνη που μεσολάβησε γι’ αυτή τη συνάντηση, τον κ. Γιαννάκο Γεώργιο γενικό Γραμματέα του Δήμου και τον αντιδήμαρχο Aθλητισμού-Tουρισμού κ. Κ. Ράντο για την ζεστή φιλοξενία και ξενάγηση στο χώρο του Δημαρχείου.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που εργάζονται στις υπηρεσίες ΔΕΥΑΚ, ΚΕΠ, ΟΓΑ, Δημοτολόγιο και Ληξιαρχείο, που άφησαν για λίγο τη δουλειά τους και ενημέρωσαν τα παιδιά.

Από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.