Επίσκεψη στο Δημαρχείο και στη Βιβλιοθήκη

admin
admin
29 Μαρτίου 2017, 17:59

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 οι μαθητές της Στ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας  στο πλαίσιο της διαθεματικής και βιωματικής προσέγγισης της γνώσης επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Καλαμπάκας και τη Βιβλιοθήκη της πόλης μας.

Πρώτος σταθμός το Δημαρχείο μας. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου, Δημοτολόγιο και Ληξιαρχείο, όπου ενημερώθηκαν για την καταγραφή των δημοτών στα Δημοτολόγια και στο Ληξιαρχείο.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στον πάνω όροφο όπου ενημερώθηκαν για τις διοικητικές  λειτουργίες. Επόμενη στάση το εντυπωσιακό γραφείο του Δημάρχου μας. Εκεί τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος κ Σινάνης και τους μίλησε για την έκταση και τον πληθυσμό του Δήμου Καλαμπάκας, για τη μετονομασία του σε Δήμο Μετεώρων και απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών. Στη συνέχεια οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα γραφεία των Αντιδημάρχων και συζήτησαν με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Αθλητισμού  κ. Ράντο Κωνσταντίνο και με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας κ. Δρούγκα Σοφία.

Επόμενος σταθμός η Βιβλιοθήκη. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επαφή των παιδιών με τον μαγικό κόσμο των βιβλίων και η παρακολούθηση πειραμάτων από τον υπεύθυνο του  ΕΚΦΕ κ. Παππά Βασίλειο! Εκεί οι  μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά πειράματα.

Τα παιδιά συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων κ. Αδάμου Ανδρονίκη  και κ. Σιούλας Χρήστος.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .