Επίσκεψη προέδρου Ελληνικής Κοινότητας Μαρόκου στην Καλαμπάκα

admin
admin
4 Αυγούστου 2017, 14:57

Το Κέντρο Ψηφιακής Προβολής της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων, επισκέπτονται καθημερινά τουρίστες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με τη χρήση της σύγχρονης και συνάμα εντυπωσιακής τεχνολογίας που διαθέτει η αίθουσα τρισδιάστατων προβολών, ενημερώνονται για τον τρόπο δημιουργίας του βραχώδους συμπλέγματος των Μετεώρων και στη συνέχεια ξεναγούνται εικονικά στις Ιερές Μονές που δεσπόζουν στις κορυφές των βράχων.

Μεταξύ των πρόσφατων επισκεπτών ήταν και η πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μεξικού κα Μπουτσιάνη Γεωργία, η οποία βρέθηκε στην περιοχή μας και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το νεοσύστατο Κέντρο Ψηφιακής Προβολής που κοσμεί εδώ και τρεις μήνες την πόλη μας. Η ίδια μαζί με την οικογένειά της παρακολούθησαν τις δύο προβολές που πραγματοποιούνται, εντυπωσιάστηκαν με την ιστορία του σχηματισμού των Ιερών Βράχων και των Μοναστηριών, αλλά και με την εικονική περιήγηση στις Ιερές Μονές.

Δήμος Καλαμπάκας

  • ΟΧΙάς

    Δεν εξέπληξε η αδυναμία να συντάξετε ένα απλό δελτίο τύπου, μάλλον επειδή φαίνεται να έχουν γίνει ρουτίνα τα συνεχή κρούσματα προχειρότητας. Στο τίτλο μας παρουσιάζετε την κυρία ως πρόεδρο της Ελληνικής κοινότητας του Μαρόκου και στο κείμενο μας προκύπτει πρόεδρος του Μεξικού!!!

  • Speedy Gozales

    Τι Λωζάνη τι Κοζάνη……..

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .