Επίσκεψη Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στη Μουσική Σχολή του Δήμου Καλαμπάκας

31 Οκτωβρίου, 2016 10:27 Επιμέλεια: /

untitled

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Αγοραστός Κωνσταντίνος κατά την επίσκεψή του στην πόλη μας και μετά την τέλεση των εγκαινίων του νέου Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Καλαμπάκας, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το νέο κτήριο στο οποίο στεγάζεται η Μουσική Σχολή του Δήμου μας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε συνοδεία του Δημάρχου Καλαμπάκας κου Χρήστου Σινάνη, του Αντιπεριφερειάρχη κου Χρήστου Μιχαλάκη και του Πρωτοσύγγελου της Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων και καθηγούμενου της Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου πατέρα Νύφωνα.

Ο περιφερειάρχης έμεινε ενθουσιασμένος από τις νέες εγκαταστάσεις της σχολής και ευχήθηκε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο έργο της.

 

Δήμος Καλαμπάκας

  • ΟΧΙάς

    Ο κύριος Αγοραστός μετά τα εγκαίνια σας ζήτησε σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δήμου να επισκεφθεί την μουσική σχολή, δηλαδή στις 9:00 ώρα το βράδυ και τυχαία βρέθηκαν και μαθητές νύχτα και Κυριακάτικα για να φωτογραφηθούν.
    Ακόμη και σήμερα μετά από δυο χρόνια στην εξουσία, «οι Ωριωνίδες της πολιτικής» αρνούνται να αποχωριστούν το εγχειρίδιο του λαϊκισμού η πολιτική σουβλάκι – κλαρίνο – και φρέντο καπουτσίνο συνεχίζετε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.