Επίσκεψη οδοντιάτρου στο Δημοτικό Σχολείο Καστρακίου

30 Μαΐου, 2017 09:57 Επιμέλεια: /

DSC_6687

Το Δημοτικό Σχολείο Καστρακίου επισκέφτηκε σήμερα η οδοντίατρος του Κ.Υ. Καλαμπάκας κυρία Ντάφου Φανή όπου πραγματοποίησε ενημέρωση στα παιδιά για την υγεία των δοντιών.

Αρχικά πρόβαλε στους μαθητές ένα βίντεο όπου έδειχνε αναλυτικά τις αιτίες που προκαλούν βλάβες στα δόντια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης και στη συνέχεια απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών.

Παράλληλα η κυρία Ντάφου μοίρασε οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες στους μαθητές δείχνοντάς τους ταυτόχρονα πως πρέπει να πλένουν τα δόντια τους.

Την κυρία Ντάφου ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψή της ο διευθυντής του σχολείου κ. Μέμηλας Κωνσταντίνος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.