Επίσκεψή Μιχαλάκη στις πληγείσες περιοχές του Νομού από την κακοκαιρία

13 Οκτωβρίου, 2015 11:39 Επιμέλεια: /

ΚΡΑΝΙΑ Ο.Δ. ΚΑΛ_DCE

Άμεση λύση και αποκατάσταση των ζημιών, που σημειώθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση σχεδόν σε όλο τον ορεινό όγκο του Ν.Τρικάλων και προς την περιοχή της Πίνδου , δόθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κώστας Αγοραστός, ο οποίος ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη την επιτόπια επίσκεψή του στις πληγείσες περιοχές και την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων την Δευτέρα 12.10.15 επισκέφθηκε τις περιοχές Ροπωτό ,Στουρναρέικα, Βαθύρεμα ,Λιβαδοχώρι, Παράμερο, Μεσοχώρα, Παχτούρι, Λαφίνα, Παλαιοχώρι, Γαρδικίου και Κρανιά Ασπροποτάμου που επλήγησαν, όπου κατέγραψε και διαπίστωσε από κοντά το μέγεθος των ζημιών.
Όπως διαπιστώθηκε οι ζημιές στο οδικό δίκτυο είναι πολλές, λόγω των ισχυρών και πολλών βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή , με αποτέλεσμα δρόμοι να κοπούν εξαιτίας της κατάπτωσης βράχων και του μεγάλου όγκου λάσπης.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα μηχανήματα των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, καθαρίστηκε το κεντρικό οδικό δίκτυο ενώ δόθηκε εντολή από τον Αντιπεριφερειάρχη να ξεκινήσουν μελέτες από την Τεχνική Υπηρεσία που ήδη άρχισε αυτοψίες στην περιοχή προς πλήρη αποκατάσταση του οδικού δικτύου.
Σε σχετική του δήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ.Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε τα ακόλουθα: «Παρεμβαίνουμε άμεσα όπου υπάρχει ανάγκη. Οι πρωτόγνωρες βροχοπτώσεις δημιούργησαν τεράστιους όγκους νερού, οι οποίοι δεν κατάφεραν να απορροφηθούν από τους χείμαρρους και τα ποτάμια , με αποτέλεσμα να σημειωθούν τα γνωστά προβλήματα τα οποία ήδη έχουμε ξεκινήσει να αποκαθιστούμε στα πληγέντα σημεία του Οδικού Δικτύου»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.