Επίσκεψη μαθητών στον Περιφερειάρχη

20 Νοεμβρίου, 2015 18:00 Επιμέλεια: /

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το γραφείο του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Μαθητές του 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη στο πλαίσιο εκπαιδευτικού μαθήματος.

Συνοδευόμενοι από της εκπαιδευτικούς κ.κ. Σοφία Μυλωνά και Αγγελική Βαλόζου, οι μαθητές της Β’ Τάξης γνώρισαν από κοντά τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, ενώ ο κ. Αγοραστός απάντησε σε πολλά ερωτήματα τους.

«Αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη η σημερινή επίσκεψη των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους στο γραφείο μου. Τα παιδιά είναι το οξυγόνο της ζωής και το κίνητρο για όλους εμάς τους μεγάλους – και πολύ περισσότερο για εκείνους που κατέχουν θέσεις ευθύνης – να κάνουμε έναν καλύτερο κόσμο, τον οποίο θα τους παραδώσουμε στο μέλλον. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας πιστεύουμε σ’ αυτό και παρά τη δύσκολη συγκυρία έχουμε επιδείξει την τελευταία τετραετία ένα σημαντικό έργο για τη στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας  παιδείας μέσα από δεκάδες έργα υποδομής και όχι μόνον. Συνεχίζουμε αταλάντευτα σ’ αυτό το δρόμο ώστε να μη φθάσει ποτέ η στιγμή που οι νέοι άνθρωποι θα μας ρωτήσουν «τι κάνατε για εμάς όταν έπρεπε». Γι’ αυτό λοιπόν εργαζόμαστε διαρκώς, για να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.