Επίσκεψη κλιμακίου της ΕΡΓΟΣΕ στα Τρίκαλα

18 Μαΐου, 2016 11:56 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Επίσκεψη πραγματοποίησε, την Τρίτη 17 Μάιου, κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ με επικεφαλής το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θανάσης Βούρδα, με σκοπό να ενημερώσει τους τοπικούς φορείς και να επιβλέψει την πορεία ορισμένων έργων που αφορούν το νομό.  Παρόν στη συνάντηση ήταν ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Σιμορέλης, οι επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης και αντιπροσωπία μελών του «Συλλόγου Φίλων του του Σιδηροδρόμου» Τρικάλων.

Θετικά νέα για την εξέλιξη των έργων, είναι ότι η υπόγεια διάβαση στη θέση Σαράγια, που είχε κολλήσει για πάνω από 10 χρόνια, το τελευταίο χρόνο ξανάρχισε η κατασκευή της και υπολογίζεται να εγκαινιαστεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι σύντομα θα γίνει η προκήρυξη του έργου της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Παλιοφάρσαλο-Καλαμπάκα, με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα σε 30 μήνες από την ημέρα ανακήρυξης της ανάδοχου εταιρείας. Μάλιστα, σημειώνουμε ότι κατά μήκος της γραμμής σχεδιάζεται η κατασκευή 42 συνολικά σύγχρονων Αυτόματων Συστημάτων Ισόπεδων Διαβάσεων (ΑΣΙΔ), εκ των οποίων τα δύο στην περιοχή της συνοικίας Κηπάκι του Δήμου Τρικκαίων και το ένα στην περιοχή της Θεόπετρας.

Ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση των προαναφερθέντων σιδηροδρομικών έργων, εγκρίθηκε η αποκατάσταση της Γέφυρας της Διάβας, καθώς το έργο θα δημοπρατηθεί μέσα στο προσεχές διάστημα, ο Ε65 είναι προς ολοκλήρωση και αναμένεται να παραδοθεί εντός προθεσμίας και το έργο της Μεσοχώρας είναι ήδη έτοιμο. Παρά τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας, είναι χρέος αυτής της Κυβέρνησης η ολοκλήρωση των έργων που θα τονώσουν την τοπική οικονομία και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.