Επισκεψη Γαλλικής Αποστολής

8 Ιουνίου, 2017 18:17 Επιμέλεια: /

Untitled-1_DCE

Ο Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας ανακοινώνει την άφιξη της Γαλλικής αποστολής απο Le Haillan το Σάββατο 10/6/2017 αργά το βράδυ γύρω στις 11.μ.μ.. Θα τους παραλάβουν οι οικογένειες που τους φιλοξενούν.

Την επομένη θα επισκεφτούν τα Μετέωρα και το μεσημέρι θα γευματίσουν με τις οικογένειες.

Το απόγευμα θα περιηγηθούν την πόλη και το βράδυ ο Δήμος θα τους προσφέρει γεύμα στην Διάβα.

Αν το πρόγραμμα του Δημάρχου το επιτρέψει θα γίνει και επίσκεψη στο Δημαρχείο.

Την Δευτέρα θα γνωρίσουν την περιοχή της Καστοριάς σε μια κοινή εκδρομή με μέλη και φίλους του Συλλόγου και το βράδυ θα γευματίσουν με τις οικογένειες .Την Τρίτη θα αναχωρήσουν για Πήλιο,Βόλο και Σποράδες.

Ο Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις οικογένειες που ανέλαβαν να τιμήσουν για μια ακόμη

φορά την πατροπαράδοτη Ελληνική φιλοξενία,η οποία έχει προκαλέσει ισχυρά φιλελληνικά αισθήματα στην περιοχή του Μπορντώ και  είναι οι ακόλουθες:

Δήμητρας Φαμίση,Ηλία  Γραββάνη, Λίτσας Τσαρπαλή,Δημήτρη  Μιχαλίτση, Στέφανου Μπέντα,

Βασίλη Παππά, Μαρίας Καμπόση,Γιώργου Μπερτέ, Βασίλη Καρακαντά.

Στο Μπορντώ υπάρχει γραμμή του ηλεκτρικού με ονομασία Καλαμπάκα και στάση Μετέωρα. Στο Haillan υπάρχει στο Δημαρχείο αίθουσα Καλαμπάκα και πλατεία Καλαμπάκας .

Επικεφαλής τους θα ήταν η Δήμαρχος του Haillan Andrea Kiss αλλά όταν σχεδιάστηκε η επίσκεψη δεν είχε οριστεί η ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών στις οποίες συμμετέχει ως υποψήφια αναπληρώτρια

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.