Επισκέφτηκε τα Μετέωρα

10 Αυγούστου, 2017 17:49 Επιμέλεια: /

koniordoy meteora (5)

Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι εκτός του προγράμματος μια επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κας Λυδίας Κονιόρδου τα Μετέωρα.

Η κα Κονιόρδου εξ’ άλλου για τα Μετέωρα βρέθηκε στην περιοχή και για το Προεδρικό Διάταγμα περί επιτρεπόμενων δράσεων εντός του Ιερού Χώρου.

Η Υπουργός επισκέφτηκε το Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου όπου την υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων ( Τοποτηρητής της Μητρόπολης ) κκ. Μάξιμος , Ηγούμενοι των ιερών Μονών και οι Μοναχές.

Ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα και ιερά της Μονής και είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει μαζί τους.

Προφανώς ενθουσιασμένη με το φυσικό και θρησκευτικό κάλλος , σχημάτισε μια δική της εικόνα για την περιοχή και για το τι πρέπει να κάνει , αφού βέβαια ακούσει και τις απόψεις των φορέων στην αποψινή συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

koniordoy meteora (1) koniordoy meteora (2) koniordoy meteora (3) koniordoy meteora (4) koniordoy meteora (5)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.