Επίσκεχη του βουλευτή Ν. Γρεβενών, κ.Τιμολέων Κοψαχείλη και του τουριστικού πράκτορα από την Τουρκία κ. Κεμάλ Τσιτσέκ

admin
admin
10 Ιουνίου 2015, 17:10

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 στο γραφείο του τον βουλευτή Ν. Γρεβενών, κ. Τιμολέων Κοψαχείλη και τον τουριστικό πράκτορα από την Τουρκία κ. Κεμάλ Τσιτσέκ.
Η συνάντηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τουριστικά θέματα που έχουν να κάνουν με το Δήμο Καλαμπάκας και τη μοναστική κοινότητα των Μετεώρων. Στη συνάντηση έδωσαν το παρών οι Αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας κ.κ. Άλκης Αναγνωστόπουλος, Ανδρέας Καλτσούδας, Λίλα Μπαντέκα – Νάνη, Κωνσταντίνος Ράντος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Δήμου καθώς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Καλαμπάκας κ. Γεώργιος Γιαννάκος.
Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε να επισκεφθούν την Καλαμπάκα τουριστικοί πράκτορες από την Τουρκία και άλλες αραβικές και ασιατικές χώρες, ώστε να ενισχυθεί το ρεύμα του τουρισμού από τις συγκεκριμένες χώρες προς το Δήμο Καλαμπάκας ο οποίος διαθέτει πέραν των Μετεώρων και μεγάλο αριθμό περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Ο τουριστικός πράκτορας από τη γείτονα χώρα τόνισε «ότι οι Τούρκοι και οι Άραβες γενικότερα τρέφουν ευγενή αισθήματα για την Ελλάδα και για αυτό έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα το ρεύμα επισκεψιμότητας προς την Ελλάδα από τις αραβικές χώρες και την Τουρκία τα τελευταία χρόνια. Η Καλαμπάκα αν και μικρή πόλη είναι πολύ σημαντική τουριστικά λόγω του παγκόσμιου φυσικού μνημείου των Μετεώρων που δεν υπάρχει όμοιό του πουθενά στον κόσμο.»
Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, καλωσόρισε στην περιοχή μας τον κ. Κεμάλ Τσιτσέκ και εξέφρασε την επιθυμία για άμεση επαφή και συνεργασία με τους τουριστικούς παράγοντες της γείτονας χώρας, προκειμένου να καταστεί η Καλαμπάκα κορυφαίος τουριστικός προορισμός για επισκέπτες από την Τουρκία και τις αραβικές χώρες.
Τέλος ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, όσο και ο κ. Κεμάλ Τσιτσέκ εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το καλό κλίμα της πρώτης επαφής θα εξελιχθεί σε μία επωφελή συνεργασία για τις δύο πλευρές.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .