Επιπτώσεις

14 Ιουλίου, 2015 07:45 Επιμέλεια: /

DSC_5733_DCE

Οι επιπτώσεις  από τις κλειστές  Τράπεζες  και το Κάπιταλ Κοντρόλ  πολλαπλασιάζονται  μέρα με τη μέρα . Απτό παράδειγμα η περίπτωση  της προγραμματισμένης για σήμερα παιδικής  παράστασης  του θεάτρου κούκλας «Γκότση»  : «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» που  δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η δυσμενής οικονομική κατάσταση , καθιστά την μετακίνηση του θιάσου αδύνατη..» , γράφει η ανακοίνωση του ΟΠΕΤΑΚ !!!

Επίσης , υπάρχουν περιπτώσεις αναβολής  διάφορων μυστηρίων της Εκκλησίας όπως γάμοι , βαπτίσεις καθώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη χρημάτων για να πληρώσουν  τις  καθιερωμένες γαμήλιες δεξιώσεις .

Ακόμα και πολλά πανηγύρια και ανταμώματα πολιτιστικών φορέων , όπως πληροφορούμαστε  από τους διοικούντες  , βαίνουν επίσης προς αναβολή .

Έτσι διαγράφεται , δυστυχώς , η κατάσταση στην Ελλάδα της κρίσης με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ να πλανιέται και να μας κατατρύχει όλους μας καθώς άλλος λίγο , άλλο πολύ συμβάλαμε στο να χρεοκοπήσει η χώρα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.