Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ για συντηρήσεις – αποκαταστάσεις – αποχιονισμούς στην Θεσσαλία

30 Δεκεμβρίου, 2016 15:01 Επιμέλεια: /

agorastos-charitsis

Κώστας Αγοραστός: «Έργα για την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Πιστώθηκαν στο ταμείο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Επιπλέον 17 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν στο ταμείο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για έργα που αφορούν συντηρήσεις, αποκαταστάσεις, αποχιονισμούς και άρση καταπτώσεων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μετά από συνεργασία που είχαν ο Υφυπουργός Οικονομίας κ Αλέξης Χαρίτσης, o Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτης Κορκολής και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι πόροι αυτοί εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε σημεία που χρίζουν παρέμβασης.

Ο κ. Κ. Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που υπάρχει με τον αρμόδιο Υφυπουργό και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των εν λόγω έργων: «Το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας που βρίσκεται στον τομέα ευθύνης της αιρετής Περιφέρειας ξεπερνά τα 5.500 χιλιόμετρα σε μήκος. Μεγάλο του ποσοστό αφορά ορεινό δίκτυο το οποίο επιβαρύνεται από έντονα καιρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις, καθιζήσεις κ.α. Επίσης καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αποχιονισμούς, φθορές από τη μακροχρόνια χρήση, το κόστος του ηλεκτροφωτισμού και τη σήμανση. Παρά τους ελάχιστους πόρους που διαθέτουμε, μέσω του Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων προσπαθούμε με σχέδιο, προγραμματισμό και έξυπνες λύσεις, να βελτιώσουμε την ασφάλεια των μετακινήσεων και της επικοινωνίας των ανθρώπινων κοινοτήτων».

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.