Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην Καλαμπάκα

9 Σεπτεμβρίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

ekpaideytikoi seminario 3_DCE

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Τρικάλων διοργανώνουν επιμορφωτική συνάντηση των Εκπαιδευτικών της Περιφέρειας Καλαμπάκας, την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Καλαμπάκας, από 08:30΄μέχρι 12.30΄.
Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν εισηγήσεις που αφορούν στο Εκπαιδευτικό Έργο των σχολικών μονάδων και διοργανώνεται με αφορμή την έναρξη του νέου διδακτικού έτους.
Με την ευκαιρία αυτή θα γίνει και τιμητικός αποχαιρετισμός της Σχολικής Συμβούλου κ. Μαρίας Πετρίδη η οποία μετά από ευδόκιμη υπηρεσία έχει συνταξιοδοτηθεί.
Η συνάντηση απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των σχολείων της 4ης Περιφέρειας αλλά και σε όποιον, εν ενεργεία ή συνταξιούχο εκπαιδευτικό, επιθυμεί να παρευρεθεί, να παρακολουθήσει τη συνάντηση και να τιμήσει με την παρουσία του τον αποχαιρετισμό της Σχολικής Συμβούλου κ. Πετρίδη.

Από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.