Επιμονή σε επιτροπές

9 Φεβρουαρίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

skoypidia potami 2_DCE

Η εμπειρία  στην Ελλάδα  λέει ότι η συγκρότηση  επιτροπών εν κατακλείδι  σημαίνει ότι δεν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα και με την σύσταση επιτροπής  απλά  το παραπέμπεις εις τας γνωστάς  Ελληνικάς καλένδας  και το αφήνεις να λιμνάζει !!!

Λοιπόν  ας ευχηθούμε το ίδιο να μην ισχύσει  και με την  συγκρότηση  επιτροπών ελέγχου χώρων ανεξέλεγκτης  εναπόθεσης απορριμμάτων  κατ΄ εφαρμογή  της Πυροσβεστικής Διάταξης 9 Α/2005 που προτείνει  με έγγραφό του  προς τους Ο.Τ.Α  το Υπουργείο  Εσωτερικών  & Διοικητικής Ανασυγκρότησης  !!  Και το ερώτημα είναι γιατί να υπάρχουν αυτές οι χωματερές όταν είναι γνωστό ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ;

Φωτό αρχείου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.