Επιλογή νέου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε.Τρικάλων

9 Ιανουαρίου, 2016 00:19 Επιμέλεια: /

pa020156

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η δεύτερη φάση μοριοδότησης των υποψηφίων Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε.Τρικάλων. Η μοριοδότηση αυτή προέκυψε από τον αριθμό των ψήφων που έλαβε ο κάθε υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία. Στη διαδικασία αυτή άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 84 από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους (Δντές, Υπδντές, Προϊστάμενοι ολιγοθέσιων σχολείων και Νηπιαγωγείων)  με το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων να αγγίζει τα 82, καθώς προέκυψαν από την καταμέτρηση 1 λευκό κι ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Από τους 7 υποψηφίους έλαβαν: Τεντολούρης Χρήστος 31 ψήφους, Μπουλούμπασης Χρήστος 26, Παπαευθυμίου Νικόλαος 21, Καραγεώργος Χρήστος 2, Αργύρης Κωνσταντίνος 1, Κατσιούλας Αθανάσιος 1, Γκόλτσος Κωνσταντίνος 0.

Mετά την μετατροπή των ψήφων που έλαβε ο κάθε υποψήφιος σε μετρήσιμα μόρια και την πρόσθεσή τους με τα μετρήσιμα μόρια που προέκυψαν από την πρώτη φάση (αντικειμενικά εκπαιδευτικά, επιστημονικά και διοικητικά προσόντα του κάθε υποψηφίου) η μέχρι στιγμής βαθμολογική κατάταξη των υποψηφίων έχει ως εξής:

Μπουλούμπασης Χρήστος: 22,76
Παπαευθυμίου Νικόλαος: 21,54
Τεντολούρης Χρήστος: 20,99
Γκόλτσος Κωνσταντίνος: 20,50
Κατσιούλας Αθανάσιος: 16,50
Καραγεώργος Χρήστος: 11,38
Αργύρης Κωνσταντίνος: 11,25

Ακολουθεί  η συνέντευξη των υποψηφίων ενώπιον του συμβουλίου επιλογής (από 12/1-18/1) και η διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας.

Απομένει να δούμε αν η συνέντευξη διαφοροποιήσει τη μέχρι τώρα βαθμολογική κατάταξη των υποψηφίων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.