Επικεφαλής

18 Δεκεμβρίου, 2015 19:39 Επιμέλεια: /

_DSC8598_DCE

Μάλλον η επισήμανση από την αρμόδια διεύθυνση της Περιφερειακής Διοίκησης , ότι απαιτείται  να οριστεί επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΟΡΑΜΑ- ΔΡΑΣΗ» , δικαιώνει τις δικές μας έγκαιρες υπογραμμίσεις επί του αυτού θέματος .

Λοιπόν , στην προχθεσινή συνεδρία του Δ.Σ λύθηκε και αυτό το θέμα καθώς η δημοτική παράταξη  «ΟΡΑΜΑ – ΔΡΑΣΗ» όρισε τον κ. Ζιάκα επικεφαλής της ο οποίος και θα συμμετέχει σε όλα τα όργανα  που μετέχουν οι επικεφαλείς των άλλων δημοτικών παρατάξεων .

Σε ότι αφορά τώρα την επόμενη μέρα για τον κ. Ζιάκα και της παράταξής του ,μάλλον πιστεύουμε πως δεν θα περιοριστεί  μόνο σε μια δυναμική παρουσία εντός του δημοτικού συμβουλίου , κάτι που διαφάνηκε άλλωστε και  από  τις δηλώσεις του στην παρθενική του εμφάνιση στην συνεδρία , αλλά θα επιδιώξει  να ανασυγκροτήσει την παράταξη και να την κοινωνικοποιήσει  ώστε να αποκτήσει ισχυρή δυναμική  και γιατί  όχι να  αποτελέσει εναλλακτική πρόταση στις επόμενες δημοτικές εκλογές μετά από τρεισήμισι χρόνια .

Εμείς πάντως εδώ είμαστε να καταγράψουμε αυτήν την πορεία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.