Επικεφαλής – Συντονιστής των ομάδων έργων του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

30 Μαρτίου, 2017 18:31 Επιμέλεια: /

1

Υπό την Προεδρία του Αν. Τομεάρχη Βουλευτή και πρώην υπουργού κ.Μαξιμου ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδρίασε   ο Τομέας Κοινοβουλευτικού Έργου Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας,στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.
Στις εργασίες συμμετείχε ο Πρώην Βουλευτης και Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης,ο οποίος με απόφαση της ηγεσίας, ανέλαβε Επικεφαλής- Συντονιστής των επτά (7) ομάδων έργου που συστήθηκαν στον τομέα και που αποτελούνται από ικανά και άξια στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο αρμόδιος Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, παρακολουθεί με έκδηλη ανησυχία την αυξανόμενη εγκληματικότητα στη χώρα, καθώς και  τα συνεχόμενα περιστατικά ανομίας , ιδιαίτερα στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς.
Η επόμενη μέρα στην Πατρίδα μας,θα είναι η μέρα της Νέας Δημοκρατίας,η οποία θα δώσει προτεραιότητα και έμφαση στα θέματα Ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.   «Αβατα και ειδικές μεταχειρισεις»,σε επιλεκτικές πληθυσμιακές ομάδες,με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ….

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.