Επικεφαλής – Συντονιστής των ομάδων έργων του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

admin
admin
30 Μαρτίου 2017, 18:31

Υπό την Προεδρία του Αν. Τομεάρχη Βουλευτή και πρώην υπουργού κ.Μαξιμου ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, συνεδρίασε   ο Τομέας Κοινοβουλευτικού Έργου Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας,στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.
Στις εργασίες συμμετείχε ο Πρώην Βουλευτης και Νομάρχης Ηλίας Βλαχογιάννης,ο οποίος με απόφαση της ηγεσίας, ανέλαβε Επικεφαλής- Συντονιστής των επτά (7) ομάδων έργου που συστήθηκαν στον τομέα και που αποτελούνται από ικανά και άξια στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο αρμόδιος Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, παρακολουθεί με έκδηλη ανησυχία την αυξανόμενη εγκληματικότητα στη χώρα, καθώς και  τα συνεχόμενα περιστατικά ανομίας , ιδιαίτερα στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς.
Η επόμενη μέρα στην Πατρίδα μας,θα είναι η μέρα της Νέας Δημοκρατίας,η οποία θα δώσει προτεραιότητα και έμφαση στα θέματα Ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.   «Αβατα και ειδικές μεταχειρισεις»,σε επιλεκτικές πληθυσμιακές ομάδες,με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Κυριάκου Μητσοτάκη,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ….

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .