Επείγον – Έκκληση για αίμα

1 Νοεμβρίου, 2016 08:18 Επιμέλεια: /

DSD_8895_DCE

Χθες στο τροχαίο ατύχημα πριν την Βασιλική τραυματίστηκε σοβαρά ο γνωστός σε όλους μας Γιάννης Πέτρου.

Μετά από πολύωρη εγχείρηση νοσηλεύεται  στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Τρικάλων και μέχρι τώρα χρειάστηκε 28 φιάλες αίμα και μάλλον και κάποιες ακόμη.

Ο Γιάννης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Ανθρώπους της περιοχής μας και μας έχει τραγουδήσει και ψυχαγωγήσει πολλές φορές δωρεάν.

Αυτή την στιγμή έχει ανάγκη την βοήθεια μας και πρέπει να του την προσφέρουμε με πολύ αγάπη.

Όσοι ή όσες μπορούν να δώσουν αίμα πρέπει να δείξουν την ανθρωπιά τους και να μεταβούν σήμερα στο Νοσοκομείο Τρικάλων , αναφέροντας το όνομα του Γιάννη Πέτρου για τον  οποίο δίνουν  αίμα , αφιερώνοντας  10 λεπτά από την ζωή τους και να σώσουν έναν νέο συμπολίτη μας.

Πρέπει όλοι να δείξουμε πως στην Καλαμπάκα η αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά είναι τα βασικά στοιχεία των κατοίκων της.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.