Επείγον – Χάθηκε κινητό τηλέφωνο με σημαντικά αρχεία – Διαβάστε εντός πληροφορίες σε περίπτωση που το βρείτε

26 Ιουλίου, 2017 01:50 Επιμέλεια: /

Sony_Ericsson_logo.svg (1)

Συμπολίτης μας μάς ενημέρωσε ότι πριν λίγο έχασε το κινητό του, ένα λευκό SONY στο οποίο έχει αποθηκευμένα σημαντικά αρχεία. Παρακαλείται όποιος το βρει να επικοινωνήσει άμεσα με οποιονδήποτε από τους παρακάτω ιδιοκτήτες τοπικών ιστοσελίδων ή να αφήσει το κινητό (στο γραμματοκιβώτιο) σε ένα από τα γραφεία που τηρούν:
• Αντώνης Βλιώρας – Χατζηπέτρου 4 – 6944071421
• Γιώργος Παρθένης – Κονδύλη 45- 6977654889
• Νίκος Γκιάτας – Χατζηπέτρου 10 – 6945968651
Ο ιδιοκτήτης παρακαλεί για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανταπόκριση και επίσης κάνει γνωστό ότι σε περίπτωση που το κινητό αφαιρέθηκε σκοπίμως (κλάπηκε) ο ίδιος ότι δεν πρόκειται να κινήσει καμία διαδικασία δίωξης κατά του ατόμου που το αφαίρεσε.

Το τηλέφωνο ευρέθη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.