Επί τέλους δρόμος

admin
admin
28 Ιουλίου 2014, 13:40

Πρόκειται για τον δρόμο που βρίσκεται μπροστά από το 1ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας όπου η δημοτική αρχή του Βύρωνα Μπουτίνα ,στην προσπάθειά της να χωροθετήσει την ανέγερσή του, μετατόπισε τον δρόμο προς την πλευρά του ΞΕΝΙΑ ώστε να καταστεί το οικόπεδο οικοδομήσιμο .
Κανείς βέβαια δεν θα μπορούσε να αντιδράσει δεδομένου ότι η κατασκευή του νηπιαγωγείου ήταν και είναι πρώτης προτεραιότητας κάτι που συνέβη τελικά και η περιοχή κοσμείται από ένα πολύ ωραίο κτίριο που στεγάζει το νηπιαγωγείο και η γειτονιά των «Νεοχωρίων» γέμισε από παιδικές φωνές .
Και ενώ θα περίμενε κανένας , άμα τη ολοκληρώσει του κτιρίου , να αποκατασταθεί ο δρόμος που διέρχεται κάθετα του κτιρίου στη νέα του χάραξη , αυτό δεν συνέβη για 4 ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρώντας τους περιοίκους που κυκλοφορούν σε ένα δρόμο που έμοιαζε με αγροτικό δρόμο στην πλέον άθλια μορφή του .
Κανείς δεν θα έλεγε όχι εάν επρόκειτο για ένα δρόμο που απαιτεί μεγάλο κόστος . Όμως επρόκειτο για έναν δρόμο πενήντα μέτρων όλο κι΄ όλο που μπορούσε σε μια μέρα να αποκατασταθεί με μηδαμινή δαπάνη .
Τον φτιάχνει η Περιφέρεια
Πριν λίγες εβδομάδες και υπό τις εκλύσεις των Δημοτών ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κος Μιχαλάκης υποσχέθηκε δια του Ράδιο Σταγών ότι η Περιφέρεια θα αναλάμβανε την αποκατάσταση του δρόμου.
Και κράτησε την υπόσχεσή του αφού σήμερα ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή του έπιασε δουλειά και το έργο κατασκευάζεται.
Ευτυχώς που έστω και μετά από τόσα χρόνια κάποιος αιρετός ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να αποκαταστήσει τον συγκεκριμένο δρόμο που ταλαιπωρεί χρόνια τώρα τους διερχόμενους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .