Επί τέλους δρόμος

28 Ιουλίου, 2014 13:40 Επιμέλεια: /

10570963_10204611178259826_1895558368_n_DCE

Πρόκειται για τον δρόμο που βρίσκεται μπροστά από το 1ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας όπου η δημοτική αρχή του Βύρωνα Μπουτίνα ,στην προσπάθειά της να χωροθετήσει την ανέγερσή του, μετατόπισε τον δρόμο προς την πλευρά του ΞΕΝΙΑ ώστε να καταστεί το οικόπεδο οικοδομήσιμο .
Κανείς βέβαια δεν θα μπορούσε να αντιδράσει δεδομένου ότι η κατασκευή του νηπιαγωγείου ήταν και είναι πρώτης προτεραιότητας κάτι που συνέβη τελικά και η περιοχή κοσμείται από ένα πολύ ωραίο κτίριο που στεγάζει το νηπιαγωγείο και η γειτονιά των «Νεοχωρίων» γέμισε από παιδικές φωνές .
Και ενώ θα περίμενε κανένας , άμα τη ολοκληρώσει του κτιρίου , να αποκατασταθεί ο δρόμος που διέρχεται κάθετα του κτιρίου στη νέα του χάραξη , αυτό δεν συνέβη για 4 ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρώντας τους περιοίκους που κυκλοφορούν σε ένα δρόμο που έμοιαζε με αγροτικό δρόμο στην πλέον άθλια μορφή του .
Κανείς δεν θα έλεγε όχι εάν επρόκειτο για ένα δρόμο που απαιτεί μεγάλο κόστος . Όμως επρόκειτο για έναν δρόμο πενήντα μέτρων όλο κι΄ όλο που μπορούσε σε μια μέρα να αποκατασταθεί με μηδαμινή δαπάνη .
Τον φτιάχνει η Περιφέρεια
Πριν λίγες εβδομάδες και υπό τις εκλύσεις των Δημοτών ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κος Μιχαλάκης υποσχέθηκε δια του Ράδιο Σταγών ότι η Περιφέρεια θα αναλάμβανε την αποκατάσταση του δρόμου.
Και κράτησε την υπόσχεσή του αφού σήμερα ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή του έπιασε δουλειά και το έργο κατασκευάζεται.
Ευτυχώς που έστω και μετά από τόσα χρόνια κάποιος αιρετός ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να αποκαταστήσει τον συγκεκριμένο δρόμο που ταλαιπωρεί χρόνια τώρα τους διερχόμενους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.