Έπαιξε δελτίο αξίας 300 ευρώ και έγινε καπνός – Έρευνες από το Α.Τ. Καλαμπάκας για τον εντοπισμό του

24 Ιουλίου, 2015 18:02 Επιμέλεια: /

αστυνομια2

Το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστος εισήλθε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Καλαμπάκας, όπου και έπαιξε ένα δελτίο αξίας 300 ευρώ.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του ζήτησε το αντίτιμο του δελτίου, όμως ο άγνωστος άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχε καταβάλει τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης το αρνήθηκε και του τόνισε ότι μπορεί να του αποδείξει ότι δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό μέσω του κυκλώματος παρακολούθησης που έχει το κατάστημα, πράγμα το οποίο ξάφνιασε τον άγνωστο ο οποίος τράπηκε σε φυγή με την βοήθεια ενός αυτοκινήτου.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος για καλή του τύχη πρόλαβε να σημειώσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου  και στην συνέχεια μετέβη στο Α.Τ. Καλαμπάκας προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο άγνωστος.

Πλέον, το θέμα έχουν αναλάβει οι άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.