Επέστρεψε για να πιεί !!

2 Ιανουαρίου, 2016 11:12 Επιμέλεια: /

689520_DCE

Αυτό κι΄ αν  είναι για  είδηση  !!! Ένας άνδρας από τη Ρωσία επέστρεψε κυριολεκτικά από τους νεκρούς, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου  όπου  τον είχαν μεταφέρει οι φίλοι και οι συγγενείς του μετά από τρελό μεθύσι το βράδυ των Χριστουγέννων, αποφάνθηκαν τον θάνατό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νεκροτομείο για τα περαιτέρω .

Ωστόσο, όπως  απεδείχθη , ο Ρώσος δεν ήταν καθόλου νεκρός, απλώς είχε χάσει τις αισθήσεις του από την κατανάλωση υπερβολικών ποσοτήτων αλκοόλ, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην καταφέρουν να εντοπίσουν τον σφυγμό του και έτσι να τον θεωρήσουν νεκρό.

Ο άνθρωπος συνερχόμενος φοβήθηκε μέσα στο ψυγείο και άρχισε να ωρύεται  και έτσι να τον ακούσουν και να ανοίξουν τον θάλαμο όπου τους περίμενε η έκπληξη . Το περίεργο όμως είναι  ότι βγαίνοντας απ’ το ψυγείο δεν φρόντισε να ρωτήσει  τα πως και τα γιατί αλλά ζήτησε να πάει για να συνεχίσει το πιοτό !!!

Απίστευτο με  αληθινό δε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.