Έπεσαν “ψιλές” στην Αύρα Καλαμπάκας…παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Βουρλίτση !!!

10 Φεβρουαρίου, 2016 10:48 Επιμέλεια: /

dc6Myogc9

Σε διάνοιξη αγροτικών δρόμων προχώρησε ο Δήμος Καλαμπάκας τις προηγούμενες ημέρες στην Αύρα Καλαμπάκας.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης από το Ράδιο Σταγών μετά από παράπονα καποιων κατοίκων της Αύρας το μηχάνημα με τον χειριστή επέστρεψε χθες στην Αύρα για να πραγματοποιήσει και άλλες διανοίξεις παρουσία του Αντιδημάρχου Καλαμπάκας κ. Βουρλίτση.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του stagonnews για άγνωστη αιτία η κατάσταση ξέφυγε μεταξύ κάποιων κατοίκων όπου πιάστηκαν στα χέρια.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρλίτσης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ωστόσο οι “ψιλές” έπεφταν χωρίς σταματημό.

Στη συνέχεια χειριστής και Αντιδήμαρχος αποχώρησαν από το σημείο,  ενώ για το θέμα έχει  επιληφθεί το  Α.Τ. Καλαμπάκας όπου  ειδοποίησε ο πρόεδρος της Αύρας κ. Κακούσιος ο οποίος ήταν και ο ίδιος παρών στο συμβάν.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.