Επέμβαση της Π.Υ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας !!

13 Απριλίου, 2016 11:29 Επιμέλεια: /

DSC_9345_DCE

Μετά από πρόσκληση του  Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας μετέβη με ένα όχημα και έξι Πυροσβέστες στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας  και ενημέρωσε τους μαθητές σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και καταστολής των πυρκαγιών.

Τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν από το εξοπλισμό που παρουσίασαν οι Πυροσβέστες ενώ δεν σταμάτησαν να κάνουν ερωτήσεις.

Παρών στην ενημέρωση και ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαμπάκας κ. Τσορλίδας ο οποίος επισήμανε πως  πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί όταν βρισκόμαστε στο Δάσος και να ενημερώνουμε άμεσα το Πυροσβεστικό Σώμα (τηλ.199) σε περίπτωση που αντιληφθούμε καπνούς ή πυρκαγιά.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.