Επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα – Στόχος η επέκταση στο Καστράκι

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
16 Σεπτεμβρίου 2019, 18:29

Την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα και συγκεκριμένα σε οδούς όπου υπάρχουν αιτήσεις θα έχουμε το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με όσα είπε ο Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ  κ. Μπακούρας Λεωνίδας στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων κ. Βαλομάνδρα Νίκο και μέλη του Συνδέσμου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όπως ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο κ. Βαλομάνδρα, σκοπός της εταιρίας επεκταθεί το δίκτυο στο Καστράκι καθώς υπάρχουν αιτήσεις από ξενοδοχειακές μονάδες.

Επίσης στόχος της εταιρίας είναι να τοποθετηθεί φυσικό αέριο και σε κάποια Μονή, κάτι που είχε υποστηριχθεί εξαρχής από τον κ. Μπακούρα.

Τον Γενάρη θα ξεκινήσουν εργασίες και στην Πύλη και το Μουζάκι με τον κ. Μπακούρα να δίνει στο επόμενο διάστημα συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό.

Τέλος, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων και Περιχώρων θα συναντηθούν με τον νέο Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο.

  • ΑΡΕΙΩΝ

    Όλα καλά αλλά το να σκάβεις τον ίδιο δρόμο κάθε τρεις και λίγο δεν είναι κατάσταση. Θέμα οργάνωσης, θέμα οικονομικό, όπως και να έχει μας πνίξατε στην σκόνη. Όσο για την Πύλη και το Μουζάκι, δείχνει ότι το φυσικό αέριο στην πόλη μας δεν ήταν πρωτοβουλία του Σινάνη, άλλα επενδυτική πρωτοβουλία της εταιρείας.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .